Praktickou knihu o konzervování vyhráli….
Kniha nabízí všechny způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady.To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.
Soutěžní otázka:
Je med konzervačním prostředkem?
Tři z vás dostanou knihu o konzervování z Nakladatelství Euromedia, k.s..
Pravidla soutěže:
Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 16. 9. 2012. Slosování výherců proběhne 17. 9. 2012.
Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!
Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže:
Veškeré informace o firmě a jejich produktech naleznete na www.bux.cz.
Výherci: Anna Pytlíková z Holýšova, Jiří Tvaroh ze Smržovky a Eva Opltová z Předklášteří.
Gratulujeme!