Soutěž o 3x balíček s luxusními dezerty v prášku a dalšími produkty na pečení a zdobení …
Správná odpověď: 60%.
Výherci: Grazyna Molinová ze Smilovic, Jana Zlatohlavá z Prahy a Pavel Rychlík z Klatov. Gratulujeme!
Milovníky čokolády, smetany a mascarpone určitě potěší výhry v naší soutěži – luxusní dezerty v prášku. Jednoduše a rychle tak uděláte italskou smetanovou klasiku Panna Cottu, čokoládový dezert s 60% obsahem kakaa nebo oblíbené Crema Tiramisù.
Dr.Oetker Crema Tiramisùje novinka, kterou najdete ve svých obchodech. Lahodným krémem Tiramisù s mascarpone servírovaným originálním způsobem do sklenic na poháry nezklamete návštěvu ani rodinu. Crema Tiramisù obsahuje mascarpone prášek, vůně mandlí a kávy pak doplní báječný chuťový zážitek.
Příprava Crema Tiramisù Dr.Oetker:
Do vysoké nádoby nalijete 300 ml studeného mléka a přisypete obsah sáčku. Šleháte 3 minuty elektrickým ručním šlehačem. Do pohárů střídavě navrstvíte vyšlehaný tiramisu krém a piškoty namočené v silné kávě. Nakonec povrch dezertu posypete kakaem. Poháry dáte na minimálně 2 hodiny do chladničky.
Crema Tiramisù rozšířil řadu luxusních dezertů v prášku od Dr.Oetkera, pomocí kterých připravíte známé světové speciality snadno sami doma.
Dr. Oetker Panna Cotta je jedinečná smetanová dezertní specialita s pravou vanilkou plná lahodné smetany a inspirovaná italským dezertem.
Příprava Panna Cotty Dr.Oetker:
250 ml mléka a 250 ml smetany se smíchá s obsahem sáčku Dr. Oetker Panna Cotta a vaří se stejně jako klasický puding. Uvařený dezert se nalije do formiček a nechá se 2 hodiny ztuhnout v lednici. Hotová a vychlazená panna cotta se vyklopí na talíř. Může se servírovat s čerstvým ovocem, ovocnou omáčkou nebo polevou.
Dessert Chocolat60 % cacao Dr.Oetkerje intenzívní čokoládový dezert nejvyšší kvality s lahodnou krémovou konzistencí. Obsahuje dva druhy 60% prvotřídního kakaa a kousky hořké čokolády.
Příprava Dessert Chocolat 60% cacao Dr.Oetker
Obsah sáčku se smíchá se 400 ml plnotučného mléka a vaří se podobně jako puding. Servíruje se teplý nebo studený. Jednotlivé porce se mohou před podáváním ozdobit čerstvým ovocem nebo šlehačkou.
Soutěžní otázka:
Kolik procent kakaa obsahuje Dessert Chocolat Dr.Oetker?
Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček výrobků firmy Dr.Oetker.
Pravidla soutěže:
Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 10.4.2016. Vyhodnocení soutěže proběhne 11.4.2016.
Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!
Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.oetker.cz