U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky.
Rajčata po celý rok
Kategorie: Volný čas | Autor: iva
Máte rádi pokrmy s rajskými jablíčky? Bohužel hlavně v zimě čerstvá dovážená rajčata postrádají onu lahodnou tomatovou chuť a rajské „protlaky“ také nejsou to pravé. Zkuste je proto v teplých pokrmech nahradit sterilovanými rajčaty La Torrente – jedná se o nejlepší rajčata z italské Kampánie, s výraznou tomatovou chutí, sterilovaná tradičním způsobem, bez použití barviv či konzervačních látek. Na výběr jsou sekaná rajčata, loupaná rajčata nebo cherry rajčátka v rajčatovém protlaku a také pyré. Kromě výborné chuti mají i další výhody: můžeme je mít ve spíži kdykoliv po ruce, a protože jsou připravena k okamžitému použití, šetří náš čas.
Rajčata La Torrente se hodí pro přípravu omáček na těstoviny a rizota, na zeleninové pokrmy a jídla s masem a rybami, na rajskou polévku a samozřejmě na pizzu.
NÁŠ TIP: Těstoviny s rajčaty a bazalkou
Na oleji zpěníme na plátky nakrájený česnek, přidáme sterilovaná rajčata v protlaku, osolíme a 10 minut podusíme. Nakonec přidáme bazalku. Omáčkou přelijeme uvařené těstoviny a posypeme nastrouhaným parmazánem.
Popisy k obrázkům
Autor fotografií: FOTO REPROPLAST, BOTTICELLI