U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky.
Grilujte s Vitanou
Kategorie: Komerční prezentace | Autor:
Grilování je jedním z nejstarších způsobu úpravy pokrmů. Jeho princip se sice nezměnil, ale grily prošly dlouhým vývojem přes otevřené ohniště, grily na dřevěné uhlí, elektrické grily, až po grily na lávové kameny.
Příprava speciálních pokrmů na grilu je stále oblíbenější aktivitou zejména během letní sezóny, kdy se setkávají rodiny, přátelé nebo obchodní partneři.
Jak však dosáhnout optimálního výsledku, aby příjemné posezení bylo završeno skvělým kulinářským zážitkem? Ideální volbou je maso před grilováním minimálně 1 hodinu marinovat. Tím totiž dosáhneme toho, že grilované maso je výrazně křehčí a šťavnatější.
Zkuste si ugrilovat maso (nejlépe kuřecí) s použitím bylinkové marinády od Vitany a uvidíte, že výsledná chuť předčí vaše očekávání.
Recept na bylinkovou marinádu:
2 lžíce oleje
4 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce vody
1 sáček bylinkové marinády
Ve středně velké misce (průměr cca 20 cm) smíchejte uvedené ingredience. Maso připravené na grilování ponořte do vzniklé marinády a nechte minimálně 1 hodinu odležet na chladném místě. Zbylou marinádou potírejte maso během grilování. DOBROU CHUŤ!