Grilování s kouřovým aroma
Vůně grilovaných pochoutek se během teplých dnů line z mnoha zahrad. Můžeme ji lehce obohatit o vůni kouře z bukového dřeva, když použijeme grilovací štěpky.
Kouřové aroma
Milovníci příjemné kouřové chuti jistě ocení letošní novinku v podobě grilovacích bukových štěpek Solo. Při grilování vytvoří přírodní aromatický kouř, který grilovaným pokrmy dodá lehce uzený nádech.
Na gril jedině vlhké
Bukové štěpky vytvoří dřevité aroma pro lepší chuť masa či zeleniny, který je příjemně provoní. Štěpky před použitím ponořte na půl hodiny do vody, a po vyjmutí z vody je nasypte na gril, přesněji pod rošt mimo žhavé uhlíky, jinak by se vznítily. V případě plynového grilu zabalte štěpky do alobalu a vložte mimo grilovací prostor. Bukové dřevo postupně vytváří aromatický kouř, který zajistí opravdový gurmánský zážitek z hotového jídla.
TEXT: REDAKCE
FOTO: SOLO MATCHES & FLAMES