Soutěž o 5x balíček od Dr.Oetkera s novým pudingem, limitovanými edicemi směsí na pečení …
Správná odpověď: 6.
Výherci: Veronika Fuksová z Podlužan, Hana Pulrábová z Nehvizd, Marie Konopásková z Prahy, Matěj Velen z Doks a Jiřina Zlámalová ze Šumperka. Gratulujeme!
Zkoušíte rádi nové a netradiční chutě? Pak vás určitě nadchne novinka od Dr.Oetkera Premium puding Hruška & Levandule. Nevšední kombinace sladké hrušky s voňavou levandulí v krémovém pudingu nejvyšší kvality mile překvapí. Puding obsahuje přírodní hruškový prášek a neobsahuje aromata ani umělá barviva. Připravuje se z půl litru plnotučného mléka stejným způsobem jako klasický puding.
Dr.Oetker připravuje každým rokem pro své zákazníky překvapení – limitovaná akční balení s dárky. Letos na jaře najdete dárky hned v pěti oblíbených směsích, pomocí kterých upečete snadno a rychle vynikající sladké dobroty.
Směsi na Kynuté buchty, bábovky a perníky patří k nejoblíbenějším výrobkům od Dr.Oetkera. Jednoduše a rychle z nich připravíte celou řadu skvělých moučníků.
Citrónové řezy jsou ideálním moučníkem ke snídani, na svačinku a určitě budou chutnat i přátelům a návštěvám. Ze směsi můžete připravit také skvělou bublaninu, recept na ni najdete na zadní straně obalu.
Věnečky z odpalovaného těsta plněné vanilkovým krémem si můžete upéct sami doma. Budou chutnat lépe než ty z cukrárny, protože k jejich přípravě určitě použijete kvalitní suroviny.
Hledáte inspiraci na něco velikonočního ale netradičního? Co třeba letos upéct moučník s názvem Zaječí sněm? Recept pochází z kuchyně Dr.Oetkera.
Zaječí sněm
Počet kusů: 10
Doba přípravy: asi 20 minut
Doba pečení: asi 50 minut
Přísady:
Na těsto:
1 balíček Polevy tmavé Dr.Oetker
150 g změklého másla nebo margarínu
150 g cukru
1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
špetka soli
½ KL Mandlového aroma Dr.Oetker
3 vejce
150 g hladké mouky
1 zarovnaná KL Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker
50 g mletých mandlí
Na ozdobení:
1 balíček Polevy tmavé Dr.Oetker
1 zarovnaná KL kakaa
150 g Marcipánu Dr.Oetker
1 balení Tubiček na zdobení Dr.Oetker
plátky mandlí
Ještě potřebujeme:
formu na srnčí hřbet (30 x 11 cm)
papír na pečení
struhadlo
Příprava:
Na přípravu těsta nastrouháme na hrubém struhadle polevu. Máslo nebo margarín, cukr, vanilínový cukr, sůl a aroma vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do pěny, postupně po jednom přidáváme vejce. Smícháme mouku, kypřicí prášek, mandle, nastrouhanou polevu a zlehka vmícháme do vaječné směsi.
Těsto uhladíme do formy vyložené papírem na pečení, vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Elektrická trouba: 180 °C
Horkovzdušná trouba: 160 °C
Plynová trouba: stupeň 3
Doba pečení: asi 50 minut
Po upečení necháme moučník mírně zchladnout a vyklopíme z formy.
Na ozdobení rozpustíme polevu podle návodu na obale, moučník polijeme a necháme zatuhnout.
Prosátým kakaem obarvíme 120 g marcipánu, který rozdělíme na 10 dílů. Z každého dílu vytvoříme kuličku jako zaječí hlavičku. Ze zbytku marcipánu vymodelujeme mašličky pro zajíčky. Hlavičky a mašličky ozdobíme tubičkami, vytvoříme ouška z plátků mandlí. Tubičkou vše přilepíme na moučník.
Celý sortiment na pečení a zdobení včetně novinek a nápovědu na soutěžní otázku hledejte na www.oetker.cz.
Soutěžní otázka:
Kolik druhů „Premium Puding“ nyní vyrábí Dr.Oetker?
Nevíte? Pak odpověď najdete na www.oetker.cz
Pět z vás, kteří správně odpoví na naši otázku, získají velikonoční balíček od Dr.Oetkera.
Pravidla soutěže:
Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 25.3.2018. Vyhodnocení soutěže proběhne 27.3.2018.
Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!
Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerech najdete na: www.oetker.cz