Oblečení, na které je spoleh

Rubrika: Market

oblečení a praktické náčiní bushman

Česká značka BUSHMAN už od roku 1997 přináší kvalitní oblečení z přírodních materiálů, určené všem, kdo milují pohyb na čerstvém vzduchu a zároveň se nechtějí vzdát absolutního pohodlí.

Představte si, jaké by to bylo mít nohy jako v bavlnce, přestože se zrovna brodíte blátem. O co příjemněji vám venku bude, když mikina neprofoukne a kalhoty zůstanou na svém místě. Pokud člověk tráví velkou část dne venku, anebo prostě jen nerad slevuje ze svého komfortu, kvalitní oblečení je volbou číslo jedna.

Značka BUSHMAN obléká dobrodruhy, cestovatele, ale stejně tak i chalupáře. Z jejích kolekcí vychází odolné a funkční oblečení, které obstojí i v nejnáročnějších podmínkách.

Každý kousek oblečení je navržen s ohledem na praktické využití, ale také na dlouhou životnost. Ať už se vydáte na náročnou expedici, nebo strávíte víkend na chalupě, můžete si být jisti, že vám BUSHMAN sedne jako druhá kůže.

Co by správnému chataři nemělo chybět?

  • Kostkované košile – z flanelu nebo čisté bavlny, těžká a bytelná, s rukávy, které se dají ohrnout. Taková, která zahřeje, ale zároveň nechá kůži dýchat.

  • Kapsáče, stvořené pro zátěž – cargo kalhoty BUSHMAN prostě umí. Kapsy dělá balonové, nakládané, šikmé i rovné, vždy tak, aby se do nich vešlo vše potřebné. V namáhaných místech jsou zpevněny trojitým švem nebo podložením.

  • Pevná obuv a spolehlivé ponožky – nepostradatelný základ při rýpání, sázení, práci se dřevem i procházkách po lese. Boty BUSHMAN jsou jedním slovem spolehlivé – nepromoknou a nepodklouznou v žádném terénu.

  • Multifunkční nářadí – praktické pomocníky mějte vždy po ruce. Multifunkční kleště, skládací lopata nebo taktické pero zvládnou jakoukoliv výzvu!

Objevte více na www.bushman.cz.

Komerční prezentace

Oblečení, na které je spoleh