Jak čistit dřevo, kámen nebo jiné choulostivé povrchy?

tlaková tryska karcher

tlaková tryska karcherČistit dřevěné nebo kamenné povrchy není snadné. Je potřeba působit silně s razancí, abychom odstranili nečistoty, ovšem citlivě a opatrně, aby nedošlo k poškození materiálu.
Právě pro tyto povrchy, je určena speciální tryska Eco!Booster od Kärcheru, která vyvine až o 50 % vyšší čisticí výkon (ve srovnání s tryskou s plochým paprskem). Díky speciálním otvorům na boku trysky, dochází k nasávání vzduchu, který vytváří ochranný štít vody a tím velmi silný proud pro čištění. A tak čistí snadněji, rychleji a tím šetří čas, energii i vodu.

Tryska Eco!Booster v sobě spojuje obrovského siláka co do čisticího výkonu a jemnou péči vzhledem k povrchům. Dokáže vyčistit zašlý plot, historický altánek, kamenné schody nebo zašpiněnou zeď.

Trysky Eco!Booster jsou vytvořeny pro tlakové myčky Kärcher řady K4, K5 a K7. Každá tryska je koncipována pro konkrétní řadu a lze ji pořídit k těmto myčkám jako doplňkové příslušenství (doporučená cena trysky Eco!Booster 1290 Kč).

Obrovská síla čisticího výkonu se v trysce Eco!Booster snoubí s jemností k povrchu. Dva kontrasty, které pomáhají čistit choulostivé povrchy lépe, snadněji, rychleji a se zárukou dobrého výsledku.

www.karcher.cz

Komerční prezentace

Jak čistit dřevo, kámen nebo jiné choulostivé povrchy?